Hoe verder in je leven mijn leven heeft veranderd.

Ik had me ingeschreven bij een ambulante kliniek volgde daar de behandelingen en woonde nog in me eigen huis waar ik altijd gebruikt had. Na 4,5 maand clean te zijn merkte ik dat het niet lekker ging. Ik was clean en dat was het wel. Was ondertussen gestopt met werken, ging naar meetings maar zat vast.

Ik belde met Hester van het safehouse verder in je leven en kon op intake komen. Het gesprek was zo fijn en ik mocht naar het safehouse. Toen ik 5 maanden clean was kwam ik naar het safehouse. Ik vond het eng in eerste instantie. Rust,regelmaat en reinheid iets wat ik heel hard nodig had. De eerste week moest ik wel even landen en wennen. Maar al snel voelde ik me thuis. Dat vind ik de kracht ook van Hester en haar team. Dat je het gevoel krijgt van een vaste basis, een plek waar je thuiskomt met veel liefde, warmte en veiligheid.

Ik heb na 9 maanden in het safehouse gezeten te hebben me eigen plekje gevonden met behulp van Hester. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik mag er zijn en mijn stem geldt ook. Ik mag ook hulp vragen en ben niet alleen. Bij tegenslagen vergaat de wereld niet en mag ik me ruimte innemen om te praten. Dit zijn de dingen waarin ik wat gegroeid ben. Door de groepen en de 1 op 1 leer je ook nog heel veel van jezelf maar ook van de andere meiden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen en de zin in het leven weer gevonden heb. Door deze tijd weet ik ook welke kant ik op wil qua scholing en baan en ook daar word ik bij geholpen.

Hester en het hele Team dank jullie wel ❤️