Onze Visie

 

VISIE 

 

Door de krachten en kwaliteiten van de cliënt als individu centraal te laten staan, kan het beste in alle cliënten naar boven worden gehaald, zonder kwaliteit van zorg te verliezen. Hierin zullen we onze cliënt altijd serieus nemen. Met een op maat gemaakt begeleidingsovereenkomst, welke doelstellingen bevat die realiseerbaar zijn, willen wij zorgen dat zo veel mogelijk jonge vrouwen hun leven weer terugkrijgen en aan een mooie toekomst kunnen bouwen. Iedereen verdient immers een tweede kans.

 

Onze doel mag nooit uit het oog verloren raken:

 

zodra een cliënt het volledige traject heeft doorlopen en weer zelfstandig gaat wonen zij genoeg handvatten heeft om weer de maatschappij in te kunnen!

Verder in je Leven staat voor intensieve persoonlijke begeleiding gericht op het individu. Door de kleinschaligheid van onze organisatie zijn wij in staat om de kwaliteit van onze begeleiding te waarborgen.

Wij zien het verblijf bij Verder in je Leven niet als enkel een overgangstraject tussen een klinische opname en de maatschappij, maar als een periode waarin we samen met jou kunnen oefenen, sparren en aangaan wat jou tegenhoudt om te gaan Leven in je Leven, in plaats van te overleven.

Of het nou gaat om muziek willen spelen, topsport of de ambitie om een opleiding te gaan starten/afmaken. Voor elke cliënt wordt een apart programma ontworpen omdat iedereen anders is. Kortom zorg op maat!

Door de unieke combinatie van therapeuten, ervaringsdeskundigen, diëtiste en sociotherapeut en psychologen kan je altijd bij iemand terecht die JOU als individu begrijpt en de strijd ook is aangegaan met jouw ziekte.

 

"Stoppen doe je zelf, maar niet alleen!"

Hester Hulst-Neijzen, Oprichtster Verder in je Leven