MISSIE

Verder in je Leven biedt als safehouse hulp aan jongvolwassen vrouwen die kampen verslavings- en/of eetproblematiek. Wanneer zij bij ons komen, hebben zij een kliniekopname en/of een langdurig ambulant traject gevolgd en met succes volbracht. Het is voor hen (nog) niet mogelijk om terug te keren naar hun oude woonomgeving of willen hoe dan ook een geheel nieuw leven opbouwen in onze regio.

 

Zij komen werken aan hun toekomst, waarbij Verder in je Leven de handvatten dient aan te rijken om de cliënten daarin te kunnen ondersteunen. Het gaat om het realiseren van een planmatige aanpak in de individuele begeleiding van cliënten, waarbij de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Uiteindelijk is het de bedoeling dat cliënten hun verslaving de baas zijn, weer kunnen participeren in de maatschappij en geheel of gedeeltelijk zelfredzaam zijn, zodat zij na uitstroom zelfstandig kunnen wonen. 

 

Het is onze missie om de cliënten centraal te laten staan in het vinden van de juiste weg in hun leven, waarbij er altijd naar de krachten en kwaliteiten van het individu wordt gekeken, zodat zij aan het einde van het traject weer genoeg handvatten hebben om de maatschappij in te kunnen.